Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic WebMail Pro

 AfterLogic Forum : AfterLogic WebMail Pro
Subject Topic: Unknown error. (TAG5 BAD Parse Error (too Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
alephtaph
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 06 October 2021
Location: Switzerland
Online Status: Offline
Posts: 1
Posted: 06 October 2021 at 12:35am | IP Logged Quote alephtaph

Hi everyone
I have added a IMAP account from iCloud. It seems to work ion the inbox, but when I try to access another folder and sometimes the inbox too, I get the following error: Unknown error. (TAG5 BAD Parse Error (took 0 ms)

Thanks for all the help.
Back to Top View alephtaph's Profile Search for other posts by alephtaph
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5750
Posted: 06 October 2021 at 12:55am | IP Logged Quote Igor

To find out what's causing the problem, enable logging in adminpanel, make sure log verbosity is set to Debug and LogStackTrace is set to true in data/settings/config.json file:

Debug logging as main troubleshooting measure


Reproduce the issue and check the logs. If you provide us with the logs, we may be able to help you further on this; feel free to send those privately via HelpDesk.

--
Regards,
Igor, Afterlogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide