Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic WebMail Lite

 AfterLogic Forum : AfterLogic WebMail Lite
Subject Topic: Not configured - and no supera login? IIS Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
Nabil
Newbie
Newbie


Joined: 30 May 2021
Location: Germany
Online Status: Offline
Posts: 1
Posted: 30 May 2021 at 11:18am | IP Logged Quote Nabil

Upon trying to login as superadmin the first time, it stops with "Error: system not configured".

What I did:
- did set up mariaDB with a specific user + DB for webmail
- extracted the WebMail Lite 8 onto a webmail folder in an existing domain on the IIS
- added a specific application pool
- converted it to an application with that pool
- gave write permission to data for that pool user
- opened the webpage
- tried to login

... get the error.


Tried to configure the config.json manually to no avail.

Any hints?
Back to Top View Nabil's Profile Search for other posts by Nabil
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 6031
Posted: 30 May 2021 at 11:42pm | IP Logged Quote Igor

The issue is typically caused by webserver being unable to write into the data directory. For testing purposes, you can try assigning Full Control permissions to Everyone user over data directory and see if that helps. Also, you can relocate the directory and specify a new location in inc_settings_path.php file as shown here.

--
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide