Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic MailSuite

 AfterLogic Forum : AfterLogic MailSuite
Subject Topic: Cannot find items in sent mail Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
waqas.khalid32
Newbie
Newbie


Joined: 23 March 2015
Location: Pakistan
Online Status: Offline
Posts: 19
Posted: 28 April 2015 at 12:16am | IP Logged Quote waqas.khalid32

Hi, i created a new account using admin panel, then i configured my webmail account to Outlook, i tried to sent mail from out look, mail sending is fine. After that i logged into my Afterlogic Web portal and looked into my sent account folder i cannot find sent item there.

How ever if i 1st send an email from Web portal, and then send email from outlook (while creating a new account) my sent items folder stays sync. This make me think that sent folder is only created when we send email from web portal. Need help here.
Back to Top View waqas.khalid32's Profile Search for other posts by waqas.khalid32
 
waqas.khalid32
Newbie
Newbie


Joined: 23 March 2015
Location: Pakistan
Online Status: Offline
Posts: 19
Posted: 28 April 2015 at 12:18am | IP Logged Quote waqas.khalid32

waqas.khalid32 wrote:
Hi, i created a new account using admin panel, then i configured my webmail account to Outlook, i tried to sent mail from out look, mail sending is fine. After that i logged into my Afterlogic Web portal and looked into my sent account folder i cannot find sent item there.

How ever if i 1st send an email from Web portal, and then send email from outlook (while creating a new account) my sent items folder stays sync. This make me think that sent folder is only created when we send email from web portal. Need help here.


I am currently using latest mail suite pro build. OS is Centos.
Back to Top View waqas.khalid32's Profile Search for other posts by waqas.khalid32
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5752
Posted: 28 April 2015 at 2:59am | IP Logged Quote Igor

The assumption is 99% correct, folders are created when user logs into their account for the first time, and that behavior is not configurable I'm afraid.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
waqas.khalid32
Newbie
Newbie


Joined: 23 March 2015
Location: Pakistan
Online Status: Offline
Posts: 19
Posted: 28 April 2015 at 3:03am | IP Logged Quote waqas.khalid32

Igor there is a difference here, either folders are created when user logs in, or they are created when he tries to send the mail?
Back to Top View waqas.khalid32's Profile Search for other posts by waqas.khalid32
 
waqas.khalid32
Newbie
Newbie


Joined: 23 March 2015
Location: Pakistan
Online Status: Offline
Posts: 19
Posted: 28 April 2015 at 3:04am | IP Logged Quote waqas.khalid32

waqas.khalid32 wrote:
Igor there is a difference here, either folders are created when user logs in, or they are created when he tries to send the mail?

send mail from afterlogic webportal
Back to Top View waqas.khalid32's Profile Search for other posts by waqas.khalid32
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5752
Posted: 28 April 2015 at 3:27am | IP Logged Quote Igor

Those are created when user logs into web interface for the first time.

Also, if user has Outlook set up for IMAP access, and email message was sent from Outlook, with Sent folder created on IMAP - that folder will be recognized by web interface of MailSuite Pro, as long as that folder was created with one of the standard names (Sent, Sent Mails, Sent Items).

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
waqas.khalid32
Newbie
Newbie


Joined: 23 March 2015
Location: Pakistan
Online Status: Offline
Posts: 19
Posted: 29 April 2015 at 12:33am | IP Logged Quote waqas.khalid32

Igor i just Confirmed folder are created only when user tries to send an email from client . Even after 1st login folders are not created
Back to Top View waqas.khalid32's Profile Search for other posts by waqas.khalid32
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5752
Posted: 29 April 2015 at 2:24am | IP Logged Quote Igor

And you're running version 7.5 of the product, right? You can check version number as shown here.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
waqas.khalid32
Newbie
Newbie


Joined: 23 March 2015
Location: Pakistan
Online Status: Offline
Posts: 19
Posted: 29 April 2015 at 3:43am | IP Logged Quote waqas.khalid32

i have 7.4.2 as created/build in Centos Image provided
Back to Top View waqas.khalid32's Profile Search for other posts by waqas.khalid32
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5752
Posted: 29 April 2015 at 3:46am | IP Logged Quote Igor

Quote:
Even after 1st login folders are not created


Let me see if I understand this correctly. When you log into webmail interface, you don't see Sent in folders list?

Anyway, you'll need to check if it's something you can reproduce in current version.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
long123
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 08 July 2015
Location: Armenia
Online Status: Offline
Posts: 5
Posted: 14 July 2015 at 11:53pm | IP Logged Quote long123


Those are created when user logs into web interface for the first time.
Back to Top View long123's Profile Search for other posts by long123
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide