Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic ManageSieve Server

 AfterLogic Forum : AfterLogic ManageSieve Server
Subject Topic: sieve in webmail Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
ffgabriel
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 19 September 2016
Location: Brazil
Online Status: Offline
Posts: 5
Posted: 25 October 2016 at 12:11pm | IP Logged Quote ffgabriel

I performed the procedure below:

http://www.afterlogic.com/docs/webmail-pro/configuring-webmail/use-sieve-for-filtering

didn't show up in webmail to create rules and auto reply, what can it be?

Thank you.
Back to Top View ffgabriel's Profile Search for other posts by ffgabriel
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 4714
Posted: 26 October 2016 at 12:30am | IP Logged Quote Igor

The first thing to recheck is the following array at the beginning of data/settings/config.php file:

Code:
$aSieveDomains = array('imap.domain1.com', 'imap.domain2.com');


This default set of values needs to be replaced with list of IMAP hostnames used by your server, Sieve features will only be activated for accounts which have matching IMAP hosts. For example, if you need that to be enabled for local accounts only, something like this would work:

Code:
$aSieveDomains = array('127.0.0.1', 'localhost');


Of course, the features of Sieve plugin need to be enabled as well:

Code:
'sieve' => true,
'sieve.autoresponder' => true,
'sieve.forward' => true,
'sieve.filters' => true,


With both of the above done, you should see the Sieve features in the web interface.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
ffgabriel
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 19 September 2016
Location: Brazil
Online Status: Offline
Posts: 5
Posted: 26 October 2016 at 6:34am | IP Logged Quote ffgabriel

Thanks, it worked!!

I have auto reply on my postfix + sql, there is equal to change password plugin power change in sql? or via web service? I want to turn auto answer using sieve
Back to Top View ffgabriel's Profile Search for other posts by ffgabriel
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 4714
Posted: 26 October 2016 at 7:07am | IP Logged Quote Igor

Sorry, I don't think I understood that. If you need a plugin for password change, you can find it here.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
ffgabriel
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 19 September 2016
Location: Brazil
Online Status: Offline
Posts: 5
Posted: 26 October 2016 at 7:29am | IP Logged Quote ffgabriel

Sorry my ingles. auto responder can configure to change the mysql table? Today there is the change password plugin, exist to change auto response? I use postfix as auto response and the data comes from mysql
Back to Top View ffgabriel's Profile Search for other posts by ffgabriel
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 4714
Posted: 27 October 2016 at 12:32am | IP Logged Quote Igor

Autoresponder works via Sieve and doesn't use MySQL database.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide